om oss

Pure Norway Air, bottled air, air canister, pure air, oxygen in a can, worldwide shipping, Ren Norge Luft, flaskeluft, luftbeholder, ren luft, oksygen i en boks, verdensomspennende frakt, Pure Norway Air, ar engarrafado, vasilha de ar, ar puro, oxigênio em uma lata, transporte mundial, 纯挪威航空, 瓶装空气, 空气罐, 纯净空气, 罐装氧气, 全球航运,

Pure Norway Air

En familiedrevet virksomhet

Purenorwayair er en familiedrevet virksomhet basert på å gi våre kunder norsk luft, som leveres i spesiell designedede flasker som fremhever det unike og spektakulære norske miljøet.

Våre produkter selges til besøkende i Norge som ønsker å ta med seg en unik souvenir av sin tid i Norge. Dette gjør at de kan sette pris på den fantastiske naturen og den herlige rene luften som de opplevde på sin ferie i Norge. Mange nordmenn sender også våre produkter til deres familie og venner i andre deler av verden. Men våre viktigste klienter er de som bor i områder som er plaget av høye luftforurensninger. For mange er luften vår den eneste muligheten til å puste uberørt luft og få en lettelse fra ødeleggelsen av luftforurensning.

Hvorfor Norge

Norge er heldig å ha et så nært uberørt naturmiljø, med ren luft som støtter en fremragende livskvalitet. Derfor er Norge rangert som ett av de lykkeligste landet i verden.

Vi gleder oss over muligheten til å dele purenorwayair med våre venner gjennom Norge og verden. Ta muligheten til å få din egen vakre flaske  av purenorwayair.

Hvor er vi

Purenorwayair er plasert i den lille norske bygde Vågstranda, som ligger mellom fjord og fjell. På grunn av beliggenheten har den rene luften, noe som er avgjørende for helse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0