veldedighet

og miljøet

Pure Norway Air, bottled air, air canister, pure air, oxygen in a can, worldwide shipping, Ren Norge Luft, flaskeluft, luftbeholder, ren luft, oksygen i en boks, verdensomspennende frakt, Pure Norway Air, ar engarrafado, vasilha de ar, ar puro, oxigênio em uma lata, transporte mundial, 纯挪威航空, 瓶装空气, 空气罐, 纯净空气, 罐装氧气, 全球航运,

hvorfor norge

Norge er heldig for å nyte ren luft, som Purenorwayair er stolt av å gi til våre kunder over hele verden. Vi avslører ikke stedene vi bruker for å fylle luften vår, men vi er stolte over å gi Purenorwayair som en unik suvenir til besøkende til Norge, og enda viktigere, som en kilde til ren luft til våre kunder som bor i områder som er ødelagt av luft forurensing.

vår miljøarbeid

Purenorwayair er stolt av å gi sin støtte til miljøet. Våre produkter er resirkulerbare og bidrar dermed til å minimere skade på miljøet gjennom unødvendig gruvedrift. Vi stopper imidlertid ikke der.

støtte veldedige organisasjoner

Purenorwayair er stolte støttespillere til to miljøorganisasjoner, Regnskogfondet, som er forpliktet til å beskytte og bevare det eksisterende miljøet, og One Tree Planted som er dedikert til å plante trær og øke naturområdet. En del av hvert salg blir donert til disse veldedighetsorganisasjonen, slik at kjøpet kan hjelpe oss med å oppnå vårt endelige mål om å hjelpe alle å puste luften så rent  som Purenorwayair. Gjennom din støtte bidrar du direkte til en bedre verden. For det sier vi tusen  takk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0